Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

  • Sündmus event on möödas

Toitu targalt koolitus: Kuidas koostada tasakaalustatud menüüd? kõikides Eesti maakondades 24. jaanuarist kuni 9. märtsini

24. jaan. 2017 - 9. märts 2017

Koolitusel käsitleme põhjalikult tervist toetava menüü planeerimise põhimõtteid läbi teoreetiliste teadmiste laiendamise ja praktiliste oskuste täiendamise. Õpime looma tervisliku toitumise põhimõtetele vastavat, taskukohast ja maitsvat menüüd. Lisaks tutvustame uue Toitu targalt! Menüü koostamise käsiraamatu sisu ja kasutamisvõimalusi.

Ootame koolitusele kokkasid, menüüde koostajaid ja kõiki, kes on huvitatud oma teadmisi ja oskusi täiendama tervist toetava menüü planeerimise alal.

Koolitusel peatume järgmistel teemadel:

  • Millised on peamised probleemkohad asutuste menüüdes, mida tuleks muuta
  • Tervist toetava menüü koostamise põhimõtted ja üksikasjalikud juhised. Menüü koostamiseks vajalikud materjalid ja abitabelid.
  • Erimenüüd. Millele tähelepanu pöörata erivajadustega sööjate menüüde koostamisel (gluteenita, piimata menüüd, diabeetiku menüü, taimetoitlase menüü)?
  • Praktiline ülesanne: Loome üheskoos ühe tasakaalus tervist toetava menüü.
  • Uue Toitu targalt! Menüü koostamise käsiraamatu sisu ja kasutamisvõimaluste tutvustus.

Koolitus toimub eesti keeles.
Koolituse maht 8 ak tundi (4 kontakttundi + 4 tundi iseseisvat tööd).
Osalejatele väljastame tõendi 8 ak tunnise koolituse läbimise kohta.

Osalejatele kaasa paberkujul asjakohased materjalid.

Võta kaasa kirjutusvahend ja vajadusel prillid!

Koolitaja on toitumisnõustaja Reelika Õigemeel, Eesti Toitumisnõustajate Ühenduse juhatuse aseesinaine, kes on spetsialiseerunud lasteasutuste tasakaalustatud menüüde juurutamisele ja toitumisnõustamisele ning toitumisalaste koolituste ja töötubade läbiviimisele. Tema tegemistest saab täpsema ülevaate kodulehelt www.toitutargalt.ee

Reelika Õigemeel on 2014. aastal ilmunud toitlustajate käsiraamatu „Maitsvalt ja Tervislikult!” autor, 2016. aastal ilmunud Eesti toitumisterapeutide ja –nõustajate koostatud raamatu „Laste toitumine ja tervis” üks autoritest ning 2017. aasta algul ilmuva „Toitu targalt!” menüü koostamise käsiraamatu autor.

Koolituse hind ühele osalejale 45 eurot, asutuse igale järgmisele osalejale 42 eurot.

Osalustasu tagastame täies mahus, kui osaleja teatab mitteosalemisest ette 7 päeva ja 50% mahus, kui osaleja teatab mitteosalemisest ette vähem kui 7 päeva.

Toitu Targalt! Menüü koostamise käsiraamatu hind koolitusel osalejale 20 eurot.

Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu, 20%. Tasumine toimub arve alusel.

Koolituse toimumise koht ja aeg. Koolituste toimumise aeg kell 13:30-16:30. *Valgas,Kärdlas ja Kuressaares kell 13:00-16:00.

26.01.2017 Tallinnas toimuval koolitusel kohad täitunud, palun valige samas kohas 02.03.2017 toimuv koolitus.

24.01.2017 Jõgeval
25.01.2017 Tartus
26.01.2017 Tallinnas
31.01.2017 Valgas*
01.02.2017 Võrus
02.02.2017 Põlvas
07.02.2017 Rakveres
08.02.2017 Viljandis
09.02.2017 Paides
14.02.2017 Haapsalus
15.02.2017 Kärdlas*
16.02.2017 Kuressaares*
28.02.2017 Pärnus
01.03.2017 Jõhvis
02.03.2017 Tallinnas
07.03.2017 Tartus
08.03.2017 Raplas
09.03.2017 Tallinnas

Täpse info ruumi kohta, kus koolitus toimub, saadame koos registreerimise kinnitusega. Toitu targalt, ole terve ja kohtumiseni koolitusel!

Registreerimiseks vajuta SIIA! ning täida ankeet. Seejärel vajuta ankeedil „submit” nuppu ja oledki registreeritud. Kui see tundub keeruline, võid saata registreerimise soovi ka otse Reelikale e-postile reelika@toitutargalt.ee

Saadame sulle 7 tööpäeva jooksul e-postile registreerimise kinnituse.

Ametlik koolituse õppekava 2017

RecteMente OÜ täiendkoolitusasutuse tegevusteate nr 144017

www.toitutargalt.ee

Detailid

Algus:
24. jaan. 2017
Lõpp:
9. märts 2017
Sündmus Category: