Magustoidud
Mõned tervislike magustoitude retseptid ETTA esimesest retseptiraamatust
Värske puuviljasalat
½ granaatõuna seemned
arbuusitükk koos seemnetega
paar peotäit mustikaid
mango- ja banaaniviilud
maasikad
kiivilõigud
värske sidruni mahl
1 spl jahvatatud linaseemneid
Tükelda puuviljad ja lisa juurde marjad. Pressi värskest sidrunist mahl ja vala see salatile ning sega. Raputa peale jahvatatud linaseemned.
Ahjuõunad pähklitäidisega
4 väiksemat õuna
Täidis: 1spl võid, 2 spl mett, 2 spl pähkleid (purustatud), 1 tl kaneeli (jahvatatud)
Pese õunad, eemalda seemnekojad ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega täidise koostisosad ja tõsta saaadud täidis võrdselt õunte sisse. Küpseta 200-kraadises kuumuses 15 minutit. Võid õhtul küpsetada ja järgmisel päeval tööle kaasa võtta.
Sirli jaanikaunakreem
1 väiksem avokaado
1 suurem banaan
2 tl jaanikaunapulbrit
5-6 kivita datlit
Blenderda.