Anne-Mai Küünemäe

Usun, et toit omab suurt jõudu, see võib anda tervist ja energiat või siis vastupidi meid väsitada ja keha kurnata. Tean, et iga menüüd saab pisikeste muudatuste abil samm-sammult tervislikumaks muuta.

Toitumise teema on mind huvitanud terve minu teadliku elu. See on valdkond, mis on pidevas muutumises ja milles loosunglikud pealkirjad või imedieedid võivad pea kergesti sassi ajada. Seepärast pean oluliseks lähtuda tõenduspõhisest infost ja jagada tunnustatud teavet.

Minu soov on aidata orienteeruda selles kirevas toitumise maailmas. Nõustan noorukeid ja täiskasvanuid, kes soovivad kaalu tõsta või kaotada, samuti harrastussportlasi, kes soovivad oma organismi toetada läbi teadlikuma toitumise. Võta julgelt ühendust ka siis kui soovid lihtsalt muuta oma toiduvalikut tervislikumaks või vajad abi poeskäigul, et osata paremaid ostuotsuseid teha. Mulle on oluline intuitiivne toitumine ja usun, et süües puhast toitu, suudame oma keha paremini tunnetada. Olen seisukohal, et dieet ei ole mitte lühiajaline piin kalorite piiramisel, vaid elukestev praktika kus kõhu saab täis maitsvaid ning rahuldust pakkuvaid eineid nautides.

2020 aastal lõpetasin toitumisnõustaja väljaõppe Rahvatervise Akadeemias ning täiendan end pidevalt erialastel kursustel. Igapäevaselt töötan lastega ning viin läbi erinevaid toitumisalaseid huviringe nii Tallinnas kui Harku vallas. Nõustamisi viin samuti läbi Tallinnas ja Harku vallas. Muidugi on moodsaid oskusi ja vahendeid kasutades võimalus teha veebivastuvõtte kliendiga igas maailma nurgas.

Esimese sammu tegemine on tavaliselt kõige raskem – võtta ühendust võõra inimesega ja rääkida talle millestki nii isiklikust nagu oma igapäevane toitumine. Kui esimene kontakt on loodud, läheb edasi juba lihtsamalt. Nõustamisel ei anna ma hinnangut senisele toitumisele vaid leiame koos viise, kuidas seda tasapisi tervislikumaks muuta. Tee oma esimene samm tervisliku muutuse poole.

Anne-Mai Küünemäe

Tel. +372 520 1300

toidutarkus@gmail.com